‹ Back

 

 

MASTERCLASS

 

 

BÂRLOG ȘI UNIVERSUL BERII - ASOCIERI CU BRÂNZETURI LOCALE

 

___________________

 

 

9 Octombrie, 15h00, Hotel Novotel

 

Preț: 100 lei/persoană >>TICKETS  

 

Locuri limitate (biletul nu include accesul la salon)

 

___________________

 

 

Universul berii este foarte variat şi complex, datorită ingredientelor care stau la bază. Malţurile, hameiurile şi mai ales drojdia clădesc un caracter distinct fiecărei beri în parte. Iar asta face ca berea să fie foarte versatilă pentru asocierile culinare!

 

Bârlog și-a propus să exploreze acest univers şi să aducă în faţa românilor cât mai multe şi diverse sortimente de bere, pentru a scoate berea din paradigma unui lichid fad şi fără personalitate. Da, este şi asta dar este de asemenea mult mai mult de atât!

 

La masterclass o să aflați cum ingredientele principale (malțurile, hameiurile, drojdiile), împreună cu profilul apei, fac berea atât de complexă şi de unde vine varietatea. Berile vor fi asociate cu brânzeturi locale premium și nu numai.

 

  

Speaker Flaviu Odorhean, somelier de bere

 

Craft explorer la Bârlog şi somelier de bere, Flaviu Odorhean este activ în industria ospitalităţii de aproape 15 ani. Are o bază solidă în tot ceea ce implică bartending și este membru fondator al Asociația Breasla Barmanilor.

 

 

Flaviu Odorhean somelier de bere

 

 

Fabrica Bârlog a fost construită de la zero, în 2019, pe locul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj-Napoca. De atunci, echipa Bârlog a creat şi a dus în magazine şi pub-uri 6 sortimente de bere craft de cursă lungă şi 2 ediţii limitate.

  

Misiunea Bârlog e una clară şi îndrăzneaţă – aceea de a crea cât mai multe beri diferite pentru şi mai multe gusturi diferite.

 

 

Fabrica de bere Barlog 

________________________________

 

 

Durată masterclass: 60 minute

 

Locație: Sala Teatro, Hotel Novotel București

 

Bilete online: https://gourmetshow.revino.ro/tickets/ 

 

 

 

 

SPONSORS

 

 

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

__________________________

 

 

 

PARTNERS

WS37_1

 

 

  

 
      https://www.roaliment.ro/