‹ Back

 

MASTERCLASS SOLD OUT 

 

Cheese & Wine Uncorked: A Journey of Flavors

 

Scurtă introducere în lumea brânzeturilor premium românești și asociere cu vinuri Aurelia Vișinescu

 

Prezentat de Alina Iancu, fondator Revino & CrameRomania.ro și Aurelia Vișinescu, enolog și co-proprietar Domeniile Săhăteni

 

Duminică, 6 octombrie, 14:00

 

Cost: 150 lei/persoană

(accesul la eveniment nu este inclus în prețul biletului pentru masterclass)

 

Bilete online  https://eventbook.ro/program/revino-romania?lang=ro

Locurile sunt limitate.

 

 

 

 

 

Vrei să explorezi arta degustării brânzeturilor? Te invităm la un masterclass dedicat iubitorilor de gastronomie, unde vei avea ocazia să înveți despre caracteristicile și subtilitățile unor brânzeturi românești de excepție, acompaniate de vinuri locale atent selecționate.

 

Ce vei degusta:

 

  • 5 brânzeturi premium românești de la producători locali 
  • pairing de 5 vinuri produse de Aurelia Vișinescu pentru a pune în valoare fiecare brânză
  • surprize dulci și asocieri inedite

 

Acest masterclass este o călătorie gastronomică prin diversitatea brânzeturilor și vinurilor românești, însoțită de recomandări și tehnici de degustare profesionistă, pentru a putea aprecia la adevărata lor valoare. De asemenea, este o scurtă incursiune în zona de pairing, pentru a descoperi mai multe despre combinațiile dintre vinuri și brânză.

 

Despre Alina Iancu

 

Cu o experiență de peste 12 ani în industria vinului și evenimentelor dedicate gastronomiei din România, Alina Iancu are o serie de proiecte dedicate educației și promovării vinului, brânzeturilor și turismului viticol în țară, cunoscute sub numele de Revino și CrameRomania.ro. 

 

Despre Aurelia Vișinescu

 

Aurelia Vișinescu este oenolog pasionat, cu o dragoste profundă pentru natură și vinificație. După ce și-a cultivat cunoștințele la Universitatea de Horticultură, fascinația pentru vinuri a condus-o spre co-fondarea Domeniilor Săhăteni în 2003. Cu o experiență de peste 20 de ani și un angajament pentru inovație și excelență, Aurelia a transformat un vis într-o realitate. Astăzi, crama sa se întinde pe 82 de hectare și produce anual un milion de sticle de vin, rezultatul unei colaborări între pasiunea pentru vie și natură.

 

 

Bilete online aici: https://gourmetshow.revino.ro/tickets/

 

Accesul la eveniment nu este inclus în prețul biletului pentru masterclass.

 

 

 

 

 

 

SPONSORS